Tallers per a infants i joves

Vols portar la guia educativa sobre migracions a la Mediterrània a la teva aula o al teu casal? La Borsa de formadores d’EntreTerres ofereix tallers per a infants, joves i adults.

L’SCI compta amb un equip de formadores que realitzen tallers adaptats a l’espai educatiu i a l’edat corresponent per tal de dur a terme la guia. Les característiques, cost, durada i objectius de les sessions es poden concretar segons les necessitats de cada grup.

La guia inclou contingut, recursos, eines i dinàmiques adaptables amb diferents grups d’edat entre 9 i 18 anys i adults; i consta de cinc temàtiques principals:

Mare Mortum: Per analitzar la situació de les migracions a la Mediterrània.
Drets Humans: Per entendre que la mobilitat és un dret i observar la vulneració de drets humans de les polítiques migratòries i la (des)protecció internacional.
Racisme: Per reflexionar sobre el racisme institucional i quotidià i com afecta a les persones migrades,
Gènere i LGTBIQ+: Per pensar la migració més enllà de les raons econòmiques i els conflictes bèl·lics.
Transformació social: Per entendre les dinàmiques relacionals entre els països del Nord global i els del Sud global i entendre-les com directament implicades i causant de les migracions. Reflexionar sobre les responsabilitats individuals i repensar les accions col·lectives.

Si esteu interessades en organitzar un taller a la vostra aula o espai educatiu, no dubteu en escriure’ns al formulari o al nostre correu entreterres@scicat.org

blank